"Jeg har ikke tid!!"

"Jeg har ikke tid!!"

Uuuups!

Ja det er travelt!

Det er lett å glemme å sette av tid til trening i en travel hverdag! Man tenker gjerne at det kreves mye forberedelser og tilrettelegging - jeg går selv i den fartsfellen igjen og igjen!

Dette er derfor en liten påminner til deg om at 5 minutter med trening ila turen du uansett går med hunden din;  vil over tid skape gode vaner og utvikle ferdigheter du kanskje drømmer om idag!

How to:

  • Bestem deg for HVA atferd du vil forbedre og bryt atferden ned i enkle momenter som vil resultere i rett atferd. Ønsker du feks en hund som holder seg rundt deg selv når den er løs, kan momentene være å å belønne mer frivillig kontakt / innsjekk og feks håndtarget.
  • Varighet: Bestem deg for en periode du skal jobbe med temaet: 5 minutters trening per tur i 2 uker.
  • Ta med deler av frokost og/eller middag med på tur: og legg inn maks 5 min med de valgte øvelsene ila når hunden er sulten.
  • Husk å bevege deg fram og tilbake i kriterieplanen / vanskelighetsgrader for best mulig progresjon i treningen. Er det vanskelig miljø, forvent mindre og start lettere. Tør å prøve å utfordre, det er også læring i å feile.

Jeg deler gjerne hvordan jeg fordeler mine 5 min med trening ila en tur: klikk på denne lengen:  Trening ila tur!

Trenger du hjelp til å bryte ned ønsket atferd i momenter? Kommenter under så hjelper jeg deg gjerne! 

God trening <3

Handlevogn
Lukk
Tilbake
Regnskap
Lukk